Scoici arse cu pătrunjel-cimbru savurează
Scoicile arse cu gust de pătrunjel-cimbru este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, năsturel, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici arse cu Pesto de pătrunjel și Scallion, Scoici arse cu un sos de lămâie-pătrunjel, și Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron; aruncați bine.
Pentru a pregăti scoici, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați jumătate de scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoicile. Aranjați scoici peste Nasturel; deasupra cu gust.
Se servește cu pene de lămâie.