Scoici arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie

Scoici arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie
Scoicile arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Scoici Arse Cu Castraveti Sarati, Scoici arse cu salată de fenicul și Grapefruit, și Scoici arse cu gust de roșii-fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați scoici; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați suc de portocale în tigaie; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă untul, amestecând pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adauga felii de fenicul si ceapa; saut 3 minute. Se amestecă frunzele de fenicul, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper și feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
FeniculFenicul
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
10
Serviți imediat.
11
Se servește cu: pâine integrală de grâu cu sos de scufundare Caper-Mint
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
Sos De ScufundareSos De Scufundare
MentăMentă
12
Alegerea Ingredientului
13
Scoicile mari de mare sunt excelente pentru o sursă de proteine rapidă și plină în orice noapte a săptămânii. Acestea pot fi arse sau sotate și apoi adăugate la salate și paste sau servite solo ca entre. Gustul lor blând și atracția universală le fac o gazdă bună pentru arome complexe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista