Scoici aburite cu mentă proaspătă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 291 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de struguri, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici Japoneze (Sake Aburit Scoici), Scoici Aburite, și Midii și scoici aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine scoicile și îndepărtați orice pete. Nu ar trebui să aibă miros.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți usturoiul și ceapa până la translucid.
Adăugați vinul, pătrunjelul și menta și lăsați să gătească câteva minute pentru a combina aromele.
Adăugați scoicile și sucul de scoici și acoperiți tigaia timp de aproximativ 10 minute până când scoicile se deschid. Aruncați scoicile care nu se deschid și îndepărtați scoicile în bolurile de servire. Condimentează sucurile în tigaie cu sare și piper pentru a face un sos.
Se toarnă sosul și untul topit peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.