Scoarță De Marmură

Scoarță De Marmură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați scoarța de marmură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 43 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutar, nuci pecan de plantat, ciocolată semi-dulce de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Marmură Cookie Bark, Coaja de marmură de mentă de ciocolată cu migdale, și Scoarță de marmură cu fistic și Floare De Sel: dulce și sărat.

Instrucțiuni

1
Ciocolată cu microunde în boluri separate cu microunde la 2 min. sau până când bomboanele sunt aproape topite, amestecând după 1 min. Se amestecă până când bomboanele sunt complet topite.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se amestecă 1/2 cană de nuci pecan în fiecare castron. Alternativ, lingurați bomboanele topite pe o foaie sau o tavă de copt acoperită cu hârtie cerată. Rotiți bomboane de ciocolată împreună cu cuțitul pentru efect de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
BolBol
3
Dați la frigider 1-1/2 ore sau până când este ferm. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista