Schnitzel Viena
Schnitzel-ul din Viena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 588 calorii, 45g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica făină tort, lapte, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cafea Viena, Triunghiuri Viena, și Plăcintă Cu Ciocolată Din Viena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți friteuza la 350 grade F (175 grade C).
Așezați carnea pe o suprafață solidă, plană și bateți cu un ciocan până când are o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Așezați făina și pesmetul în vase separate. Plăcile de supă sunt utile. Bateți ușor ouăle și adăugați laptele. Se condimentează ușor cu sare și piper și se pune într-o altă farfurie de supă.
Înveliți carnea în făină, bătând ușor cu mâna. Folosind o furculiță pentru a ține carnea, se înmoaie în amestecul de ouă și se scurge ușor. Apoi, acoperiți cu pesmetul apăsând ușor firimiturile în carne. Când fiecare bucată de carne a fost pregătită, prăjiți adânc în ulei de gătit până se rumenesc.