Schnitzel Viena

Schnitzel Viena
Schnitzel-ul din Viena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 588 calorii, 45g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica făină tort, lapte, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cafea Viena, Triunghiuri Viena, și Plăcintă Cu Ciocolată Din Viena pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți friteuza la 350 grade F (175 grade C).
2
Așezați carnea pe o suprafață solidă, plană și bateți cu un ciocan până când are o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați făina și pesmetul în vase separate. Plăcile de supă sunt utile. Bateți ușor ouăle și adăugați laptele. Se condimentează ușor cu sare și piper și se pune într-o altă farfurie de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Înveliți carnea în făină, bătând ușor cu mâna. Folosind o furculiță pentru a ține carnea, se înmoaie în amestecul de ouă și se scurge ușor. Apoi, acoperiți cu pesmetul apăsând ușor firimiturile în carne. Când fiecare bucată de carne a fost pregătită, prăjiți adânc în ulei de gătit până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista