Scampi De Creveți La Cuptor

Scampi creveți coapte ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 688 calorii, 49G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare și piper, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Scampi De Creveți La Cuptor, Scampi De Creveți La Cuptor, și Scampi de creveți Skinny la cuptor cu dovlecei Spaghetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele cu unt de usturoi, cu excepția firimiturilor Panko în robotul de bucătărie. (O poți face și într-un castron și pur și simplu zdrobește cu o furculiță, mă cunoști, sunt leneș.) Procesați untul până se omogenizează.
Transferați într-un castron.
Se amestecă în firimiturile panko.Aceasta este ceea ce se pare ca toate amestecate împreună.Puteți scoate puțin din unt înainte de a adăuga panko pentru a-l folosi pentru altceva dacă nu veți folosi cele 2 kilograme complete de creveți. Mai multe despre asta într-un minut.Pregăteam cina doar pentru 3 persoane, așa că am folosit doar puțin peste un kilogram și un sfert de creveți.Erau deja decojite și curățate, așa că tot ce trebuia să fac era să le Flutur, astfel încât să stea la fel de frumos ca ei. Doar tăiați o mică fantă în fundul creveților și ventilați puțin bucățile, astfel încât să se ridice cu coada îndoită așa. Ți-am spus că arată elegant!
Se amestecă împreună uleiul de măsline, vinul și sarea și piperul pentru marinată.
Lasă-i să stea puțin în marinată. Deoarece nu există citrice în această marinată, cred că puteți scăpa cu câteva ore înainte de a le folosi. Le-am lăsat să stea la frigider aproximativ 2 ore înainte de a le asambla și le-am lăsat să stea din nou aproximativ încă 2 ore.Aranjați creveții fie într-un vas gratinat de 14 inci, fie într-o singură porție feliată așa.
Așezați partea tăiată în jos și lăsați cozile să se onduleze și aranjați creveții într-o formă circulară.Întindeți cu grijă amestecul de unt peste vârful creveților. Este posibil să trebuiască să faceți o mică rearanjare a cozii.
Se toarnă marinada rămasă peste creveți. În acest moment, le-am pus înapoi la frigider până când am fost gata să le coac. Aproximativ 2 ore sau cam asa ceva.
Coaceți creveții într-un cuptor de 425 de grade timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați și creveții au devenit roz. Am vrut ca amestecul meu de unt să capete puțină culoare, așa că le-am pus sub broiler pentru un minut sau cam așa ceva.Am gătit niște paste și le-am aruncat în untul de usturoi rămas, un glug (care este un termen tehnic evident) de vin alb și câteva stoarce de suc de lămâie. I-am dat o stropire bună de sare și piper și l-am servit pe lateral cu niște pene de lămâie. De asemenea, am aburit niște sparanghel (care este divin înmuiat în untul de usturoi după ce creveții au dispărut) și am avut niște pâine crustă pentru a umple restul de unt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.