Scaloppini de vițel cu sos de cremă de lămâie
Scaloppini de vițel cu sos de cremă de lămâie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.52 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 550 calorii. Un amestec de smântână grea, bulion de pui, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran, Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi, și Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați vițelul în oul bătut, apoi apăsați în firimiturile de pâine. Îndepărtați ușor excesul și lăsați-l deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scaloppini pâine și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și nu mai sunt roz în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și păstrați-o caldă.
Se toarnă suc de lămâie și vin alb. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut. Se dizolvă amidonul de porumb în aproximativ 2 linguri de bulion de pui și se lasă deoparte.
Se toarnă bulionul de pui rămas în tigaie, se condimentează cu piper de usturoi și piper de lămâie și se aduce la fierbere. Odată ce sosul fierbe, amestecați amidonul de porumb dizolvat și gătiți până se îngroașă și limpede, aproximativ 1 minut.
Scoateți sosul de pe foc, apoi bateți în smântână grea.
Așezați vițelul pe un platou de servire și turnați sosulde sus pentru a servi.