Scaloppini de porc cu cremă de muștar

Scaloppini de porc cu cremă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, bulion de pui, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, Miere, mustar & CR pui la cuptor, și Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două muștar Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dragați feliile de filet de porc în făină și scuturați excesul. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti filetul in untul fierbinte pana se rumeneste pe ambele parti si nu mai este roz in centru, aproximativ 5 minute.
Scoateți pe un platou și păstrați la cald.
Se toarnă vermutul în tigaie și se aduce la foc mic; gatiti timp de 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati pana se reduce cu aproximativ jumatate. Se amestecă smântâna, muștarul galben, muștarul de miere și ienibaharul.
Se toarnă sosul peste carnea de porc pentru a servi.