Scaloppine de pui cu mazăre de zahăr, sparanghel și salată de lămâie

Scaloppine de pui cu mazăre de zahăr, sparanghel și salată de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $3.54 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, mazăre de zahăr tăiată julienne, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Salată de mazăre cu zahăr cu vinetă de Lămâie-Mentă, și Salată asiatică de mazăre cu zahăr condimentat cu lămâie.
Instrucțiuni
Mazăre cu aburi și sparanghel, acoperite, 4 minute sau până când sunt crocante. Clătiți amestecul de mazăre cu apă rece; scurgere. Chill.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 2 jumătăți de sân în tigaie; saut 2 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Repetați procedura de două ori cu puiul rămas.
Adăugați bulion și vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, mentă, ulei, coajă și suc, amestecând bine cu un tel.
Stropiți amestecul de ulei peste amestecul de mazăre; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți amestecul de mazăre cu pui și sos.
Se ornează cu pene de lămâie.