Scallopini De Curcan Rapid
Rapid curcan Scallopini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, boia de ardei, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan Scallopini, Scallopini de curcan cu lămâie și capere, și Scallopini de curcan cu sos de caise.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina și condimentele. Înmuiați cotletele în amestec de făină pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați curcanul în loturi și gătiți 2-4 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.
Scoateți pe o farfurie de servire; păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 30 de secunde, amestecand pentru a slabi bucatile rumenite din tigaie. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se amestecă smântâna și muștarul; se încălzește.
Se toarnă peste curcan. Dacă doriți, presărați cu boia de ardei.