Scallop și zăpadă mazăre se amestecă
Scallop și zăpadă mazăre se amestecă-fry este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scallop picant și mazăre de zăpadă se amestecă, Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, și Friptură De Susan Se Amestecă.
Instrucțiuni
Într-un wok mare sau o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scoici și amestecați pentru a acoperi cu amestec de usturoi, apoi gătiți 1 minut.
Se amestecă mazărea de zăpadă și se gătește 1 minut. Se amestecă bulionul și sosul de soia și se gătește doar până se fierbe.
Se presară cu ceapă verde și se amestecă cu tăiței.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.