Scallop Crudo
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul Alep, frunzele de rucola pentru copii, sucul de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Scallop Crudo, SCALLOP CRUDO CU RIDICHE PEPENE VERDE, CASTRAVETE ȘI SHISO, și Halibut Crudo.
Instrucțiuni
Feliați fiecare scoică transversal în 3 felii. (Lăsați întreg dacă utilizați scoici de dafin.)
Așezați într-un vas sau farfurie de sticlă superficială.
Adăugați suc de lămâie Meyer și sare de mare. Marinați 5 minute.
Aranjați scoici pe 4 farfurii, rezervând marinada. Împrăștiați portocalele în jurul scoicilor.
Se presară cu piper de Alep și menta sfâșiată.
Bateți uleiul de măsline în marinada rezervată; lingura peste scoici.
Adăugați frunze de rucola.