Scallop Ceviche
Scallop ceviche necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de piper, roșii prune, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche.
Instrucțiuni
Se usucă scoicile; se presară cu chimen și sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați scoici și gătiți, în 2 loturi, 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 15 minute. Tăiați bine scoicile și puneți-le într-un castron. Se amestecă roșiile și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.
Se servește cu chipsuri taro.