Scallions fierte și roșii
Scallions fierte și roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de unt, tarhon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Roșii Roșii, Roșii Roșii, și bame și roșii înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Zdrobiți roșiile în vas și adăugați 1 cană de suc rezervat.
Se presară cu zahărul brun, usturoiul, pătrunjelul, tarhonul, 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și fulgii de ardei roșu.
Tăiați părțile albe și verde deschis ale scallionilor în bucăți de 2 până la 3 inci și adăugați la amestecul de roșii. Tăiați aproximativ 1 cană de verdeață de scallion și adăugați în vas împreună cu 1/4 cană de apă. Punctați cu 2 linguri de unt, acoperiți cu folie și coaceți până când scallions sunt fragede, 35 până la 40 de minute. Descoperiți, creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F și coaceți până când sosul este îngroșat, încă aproximativ 20 de minute.
Fotografie de Anna Williams