Saut Legume De Primavara
Saut legume de primăvară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 97 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sparanghel, fasole, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Sote De Legume De Primăvară, Saut Legume De Primavara, și Saut Legume De Primavara.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Așezați câteva cuburi de gheață într-un castron mare și umpleți cu apă; deoparte. Gătiti fasolea și mazărea de zahăr în apă clocotită până când este verde strălucitor și crocant-fraged, 4 până la 5 minute.
Transferați cu o lingură pliată în baie de gheață. Repetați procesul de albire cu broccolini, apoi sparanghel, gătind fiecare timp de aproximativ 3 minute.
Se scurge bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ulei cald într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă eșalotă și ardei roșu zdrobit; sotati pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 2-3 minute.
Adăugați legume și mazăre în tigaie. Se aruncă cu amestec de șalot până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă untul, pătrunjelul și arpagicul. Condimentează cu sare și piper, apoi servește.