Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fenicul saut cu migdale și coacăze. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, usturoi, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul saut cu migdale, stafide și șofran, Cuscus Cu Migdale Și Coacăze, și Pilaf De Quinoa Cu Năut, Coacăze Și Migdale.
Instrucțiuni
1
Tăiați bulbii de fenicul din toate, cu excepția câtorva centimetri de tulpină și frunze, dar lăsați puțin din ambele. Tăiați partea de jos și tăiați feniculul și porțiunea atașată de tulpină și frunze pe lungime aproximativ grosime de cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu fund greu la foc mediu-mare până când uleiul strălucește, dar nu fumează încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul amestecând pentru a acoperi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați feniculul, sarea și piperul. Saut până la licitație-crisp, aproximativ 5 minute.Se amestecă migdalele, coacăzele, coriandrul, coaja de portocală, sucul de portocale și un vârf de fire de șofran. Se amestecă până când coacăzele se îngroașă, aproximativ 3 minute.
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Coacăze
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
5
Transferați feniculul și tot lichidul într-o tavă de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Să vină la temperatura camerei. Poate fi făcut până în acest moment cu o zi înainte dacă este păstrat la frigider. Aduceți înapoi la temperatura camerei înainte serving.To se servește, se amestecă frunzele de coriandru și se ornează cu câteva frunze de fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii