Saut de pui si dovlecei cu sos de patrunjel-Chervil
Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 289 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Saut de pui si dovlecei cu sos de patrunjel-Chervil, Varză De Bruxelles Sotată Cu Chervil, și Pui în sos de hrean și Chervil.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Încălziți 1 linguriță de unt și ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați dovlecelul și restul de 1/4 linguriță de sare în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion și chervil; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 1/2 linguri unt, suc de lămâie și pătrunjel.
Serviți puiul cu sos și dovlecei.