Saut De Legume De Primavara 4
Spring legume saut saut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.01 pe portie. O porție conține 132 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, mazăre de zahăr, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sote De Legume De Primăvară, Saut De Legume De Primavara 4, și Saut De Legume De Primavara 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți moreluri uscate, înmuiați în apă caldă pentru a acoperi 30 de minute. Agitați morelele proaspete sau uscate în apă pentru a disloca nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarcând excesul și uscați-le cu prosoape de hârtie. Indiferent dacă folosiți proaspete sau uscate, lăsați moreluri mici întregi și înjumătățite sau sferturi mai mari.
Gatiti fasolea intr-o cratita de 4 litri de apa sarata clocotita 3 minute, apoi transferati cu o lingura cu fante sau skimmer intr-o strecuratoare si clatiti sub apa rece. Cojiți pielea din fasole cu degetele. (Păstrați apa fierbinte, acoperită.)
Se încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi se fierbe mai mult, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit.
Întoarceți apa în cratiță la fierbere, apoi gătiți sparanghelul, zahărul și scallions până când sunt fragede, 1 1/2 până la 2 minute.
Adăugați fasole și imediat scurgeți bine în colander.
Adăugați legumele și restul de 2 linguri de unt la moreluri și aruncați pentru a combina. Se amestecă menta și sarea și piperul după gust și se servește imediat.
* Morelele uscate pot fi înmuiate și bătute uscate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. * Fasolea Fava poate fi gătită și curățată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. * Fiți conștienți de faptul că fasolea fava poate provoca o reacție potențial fatală la unii oameni de origine mediteraneană, africană și Pacific. * Sparanghelul, capsele de zahăr și scallions pot fi tăiate și tăiate cu 1 zi înainte și răcite în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.