Saut carne de pui cu sos proaspat de afine
Saut pui cu sos de afine proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Sos Proaspăt De Afine, și Sos Proaspăt De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sezonul 2 jumătăți mari de piept de pui fără piele, dezosate (7 oz. până la 8 oz. fiecare) cu sare și piper. Coat cu 2 linguri. făină; scuturați excesul.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei de măsline la foc mediu-mare. Pui brun, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul pe o farfurie și acoperiți cu folie.
Adăugați 1 șalotă tocată în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, timp de 1 minut.
Se toarnă 1/3 cană de vin alb uscat și se fierbe timp de 2 minute.
Adăugați 1 cană de bulion de pui cu sodiu redus și aduceți la fierbere.
Adăugați 2/3 cană de afine proaspete și un vârf de zahăr și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1 lingură. unt nesărat; se condimentează cu sare și piper.
Aranjați puiul pe farfurii. Se acoperă cu sos.