Saut brustă Elvețiană cu Pancetta

Saut brustă Elvețiană cu Pancetta
Saut Chard elvețian cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 103 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți pancetta, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu Pancettan și Chard elvețian, Saut Smog cu Pancetta, și Pancettan și Bietă Elvețiană cu mămăligă moale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pancetta, amestecand, pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoi, ardei iute și tulpini și coaste de bietă și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Chard ElvețianChard Elvețian
CoasteCoaste
3
Adăugați frunze de bietă și piper, acoperiți oala și gătiți până se ofilesc, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista