Saut brustă Elvețiană cu Pancetta
Saut Chard elvețian cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 103 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți pancetta, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu Pancettan și Chard elvețian, Saut Smog cu Pancetta, și Pancettan și Bietă Elvețiană cu mămăligă moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pancetta, amestecand, pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi, ardei iute și tulpini și coaste de bietă și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunze de bietă și piper, acoperiți oala și gătiți până se ofilesc, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.