Saut Anghinare Pentru Copii Saut
Saut anghinare pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 3 și costă $13.26 pe portie. O porție conține 719 calorii, 49G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Pentru Copii Sotate, Anghinare Pentru Copii Sotate, și Saut anghinare pentru copii cu usturoi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare și tulpinile din anghinare, lăsând doar frunzele fragede galben-verzui. Aruncați anghinare într-un castron cu apă cu gheață amestecată cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Scurgeți anghinarea și adăugați-o în apă clocotită; fierbeți până se înmoaie, 10 până la 20 de minute.
Tăiați cele mai mari în jumătate, îndepărtând orice fuzz din inimă.
Puneți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și amestecați până când grăsimea este redată.
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii.
Adăugați vin și anghinare pentru copii. Gatiti pana cand vinul este aproape evaporat.
Adăugați mentă și sare și piper după gust.
Se servește acoperit cu parmezan ras.