Sauerkraut pentru conserve

Sauerkraut pentru conserve
Nevoie de un gluten gratuit, primal, și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Varza pentru conserve ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Sfeclă Murată (Pentru Conservare), Tort De Conserve La Domiciliu, și Ziua mea de conserve sos de spaghete.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare și orice porțiuni nedorite din capetele de varză mature ferme; spălați și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2
Tăiați în jumătăți sau sferturi; scoateți miezul. Folosiți un tocător sau un cuțit ascuțit pentru a tăia varza în bucăți subțiri cu grosimea unui ban.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-un castron mare, amestecați bine 3 linguri de sare cu 5 lbs. varză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Lăsați varza sărată să stea câteva minute pentru a se ofili ușor; acest lucru permite ambalarea fără ruperea excesivă sau vânătăi ale bucăților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
5
Împachetați varza sărată ferm și uniform într-un recipient mare și curat pentru decapare. Folosind o lingură de lemn, tapper sau mâini, apăsați ferm până când sucul iese la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Repetați mărunțirea, sărarea și ambalarea varzei până când recipientul este umplut până la 3 până la 4 inci de sus. Dacă sucul nu acoperă varza, adăugați saramură: 1 1/2 linguri sare la 1 litru de apă; aduceți saramura la fierbere; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Acoperiți varza cu muselină sau cheesecloth și trageți marginile în jos pe interiorul recipientului. Greutate în jos varza sub saramură. Formarea bulelor de gaz indică faptul că are loc fermentarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
8
Îndepărtați și aruncați formarea de spumă în fiecare zi. O temperatură a camerei de 70 de grade până la 75 de grade F este cea mai bună pentru fermentarea varzei. Fermentarea este de obicei completă în 3 până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
9
Pentru a putea: aduceți varza la foc mic (185 până la 210grade F). Nu fierbeți. Împachetați varza fierbinte în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
La 1 AnanasLa 1 Ananas
10
Îndepărtați bulele de aer. Reglați capacele. Procesați halbe 15 minute, quarts 20 minute, într-un canner de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate39
Revista