Sauerkraut pe aluat de pâine
Varza pe aluat de pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.64 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2937 calorii, 79G de proteine, și 162g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, smântână, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pâine De Varză Bavareză, Pâine De Aluat Acru Din Țara Franceză, și Pâine de dovleac umplută cu aluat de prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți drojdia într-un bol mic.
Se toarnă zahărul și apa și se amestecă cu o furculiță până se dizolvă drojdia. Se lasă să stea 15 minute, apoi se amestecă sarea și untul clarificat.
Se toarnă făina într-un castron mare și se face o fântână în centru. Se amestecă amestecul de drojdie, apoi se frământă până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 12 minute. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu până când este aproape crocantă; scurgeți grăsimea.
Amestecați împreună smântâna, ouăle, semințele de chimen, nucșoara, sarea și piperul într-un bol până se omogenizează. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți aluatul într-un dreptunghi pentru a se potrivi cu o foaie de copt.
Așezați aluatul pe foaia de copt și presărați cu slănină. Acoperiți uniform aluatul cu varză murată bine scursă, apoi stropiți smântâna și amestecul de ouă peste varză.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de 40 de minute sau până când pâinea se rumeneste deasupra și dedesubt.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în pătrate pentru a servi.