Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Sauerbratenul german ar putea fi o rețetă excelentă fără lactate de încercat. O porție conține 263 de calorii , 29 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 1,63 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, mirodenii murate, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor europene. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Rețete similare includ Nutella Banana Clatite în stil german , Frikadellen German Meat Patties și Glazură pentru prăjitură cu ciocolată germană .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați sarea și ghimbirul; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți într-un bol adânc de sticlă. Într-un castron mare, combinați apa, oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Turnați jumătate din marinată într-o cratiță mare; adăugați jumătate din ceapă, condimentele murate, boabele de piper, cuișoarele și foile de dafin. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă peste friptură; întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 2 zile, întorcându-le de două ori pe zi.
5
La marinada rămasă, adăugați ceapa rămasă, condimentele murate, boabele de piper, cuișoarele și foile de dafin. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scurgeți și aruncați marinata din friptură; friptură uscată. Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Turnați 1 cană de marinată rezervată cu toată ceapa și condimentele peste friptură (acoperiți și lăsați marinata rămasă la frigider). Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe timp de 3 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Strecoară sucurile de gătit, aruncând ceapa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați suficientă marinadă rezervată în sucurile de gătit pentru a măsura 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
10
Se toarnă într-o cratiță mare; aduce la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Adăugați ghimbir; reduceți focul și fierbeți până când sosul se îngroașă. Se taie friptura și se servește cu sos.