Cochet fasole verde coace este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 142 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, pimientos, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacere Clasică De Fasole Verde, Fasole verde 'n' porumb coace, și Pui & Fasole Verde Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați fasolea verde; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați la un 1-qt fără grăsime. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se presară peste fasole. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Coaceți, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când brânza este topită.