Sauced: Hollandaise
Sos: Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 295 calorii. 159 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, gălbenușuri de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sauced: Lexington Dip, Chiftele cu sos BBQ, și Sauced: Aioli.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță medie cu 1 inch de apă și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu și bateți până se deschid la culoare, aproximativ 1 minut.
Așezați vasul cu ouă peste cratiță cu apă clocotită și bateți constant până se îngroașă și dublează volumul, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scoateți vasul din cratiță cu apă și amestecați în unt 1 lingură la un moment dat.
Bateți sucul de lămâie, sarea și cayenne. Utilizați imediat sau păstrați cald, acoperit, peste broiler dublu la foc foarte mic timp de până la 30 de minute.