Satiny Mocha Torte
Satiny Mocha Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 536 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați Mocha mousse mix, ciocolată semidulce, pudră de cafea instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Încercați Mocha Torte, Mocha Nut Torte, și Zmeură Mocha Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați alunele într-o tigaie de jeleu de 15" x 10" x 1". Prăjiți la 350 timp de 12 minute sau până când pielea începe să se împartă.
Transferați nucile fierbinți într-un colizor; acoperiți cu un prosop de bucătărie. Frecați nucile rapid cu prosopul pentru a îndepărta pielea.
Lasă nucile să se răcească și toacă.
Grăsime și făină două 9 " cakepans. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 15 minute; scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturi de sârmă.
Pregătiți amestecul de mousse conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 1/3 căni de lapte; acoperiți și răciți.
Împărțiți straturile de tort în jumătate orizontal pentru a face 4 straturi.
Așezați 1 strat pe o farfurie de servire căptușită cu hârtie de ceară.
Întindeți o treime din mousse peste strat. Repetați procedura cu al doilea și al treilea strat și mousse rămase. Stiva de sus cu al patrulea strat. Se răcește 30 de minute.
Combinați frișca și pudra de cafea într-o cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Scoateți din căldură; adăugați ciocolată.
Lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până se topește ciocolata. Se răcește 30 de minute.
Turnați glazura de ciocolată peste torte, lăsând excesul să picure pe părțile laterale pe hârtie de ceară. Folosind o spatulă mică, neteziți excesul de glazură pe părțile laterale ale torte. Apăsați ușor alunele pe părțile laterale ale tortei glazurate. Trageți cu atenție hârtia de ceară de sub torte. A se păstra la frigider.
Notă: am folosit Duncan Hines devil ' s food cake mix, amestecuri de mousse Nestle mocha și General Foods International Coffees Suisse Mocha.