Satay de pui la grătar cu sos de arahide

Satay de pui la grătar cu sos de arahide este un fără lactate felul principal. O porție conține 121 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Satay de pui la grătar cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos de arahide, și Satay de pui cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sos de soia, suc de lămâie, miere, ulei de susan, ghimbir, fulgi de piper și usturoi.
Tăiați fiecare pui fraged pe jumătate pe lungime.
Așezați în sticlă superficială sau vas de plastic.
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă la strat. Capac; refrigerați 2 ore, amestecând ocazional. Între timp, înmuiați frigarui de bambus în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați 1 fâșie de pui pe fiecare frigărui, răsucind puiul pe frigărui pentru a arăta ca un șarpe.
Puneți frigarui pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 6 minute, rotind o data, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Aranjați puiul pe platou; se presara cu ceapa verde.
Se servește cu sos de arahide.