Sashimi de somon cu ceapă murată

Sashimi de somon cu ceapă murată
Sashimi de somon cu ceapă murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ghimbir măcinat, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Mousse De Somon Cu Ceapă Roșie Murată Și Castraveți, Sashimi De Ton Cu Daikon Murat Și Coriandru Pentru Copii, și Bol De Orez Cu Somon Sashimi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sotată, la foc mare, adăugați zahărul, ceapa și apa și gătiți până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți focul la mediu, adăugați oțetul de ghimbir, sare, balsamic și roșu și orez. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu 80% (1/4 cana), aproximativ 20 pana la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc într-un bol și se amestecă pasta de wasabi. La frigider timp de 1 până la 2 ore, permițând combinarea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți somonul pe o suprafață plană și stropiți cu ulei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Combinați ghimbirul, panko-ul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mic. Presărați generos vârfurile somonului cu crusta panko, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați uleiul de struguri rămas într-o tigaie mare și, când fumați, puneți somonul în tigaie, cu crusta în jos. Opriți focul și lăsați crusta să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți somonul din tigaie pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Cu un cuțit ascuțit, feliați somonul de sus în jos pe o părtinire, unghi de 20 de grade, apoi porționați ceapa murată pe farfurii de servire. Se acoperă cu somon feliat și se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista