Sarut Frantuzesc Trufe
Sarut frantuzesc trufe este un fără gluten băutură. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 155 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte, coajă de portocală, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Sarut Frantuzesc, Sarut Frantuzesc, și Sarut Frantuzesc Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata albă într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți 1/3 cană cremă doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată albă; bateți până se omogenizează. Se amestecă coaja de portocală și se extrage.
Puneți ciocolata cu lapte într-un alt bol mic. În aceeași cratiță, aduceți crema rămasă doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată cu lapte; bateți până se omogenizează. Se răcește ambele amestecuri la temperatura camerei, amestecând ocazional. La frigider până se întărește.
Pentru a forma centre, Luați 1-1 / 2 lingurițe din fiecare amestec de ciocolată și formați-o într-o bilă în două tonuri, aproximativ 1 in. rotund.
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată; acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Într-un cazan dublu sau într-un vas metalic peste apă fierbinte, bateți ciocolata semidulce până se omogenizează. Scufundați trufele în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă. Reveniți la foile de copt; stropiți cu ciocolată suplimentară după dorință. La frigider până la setare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.