Sardine vindecate cu citrice cu grâu crăpat: Sarde alla Lupa
Citrus vindecat sardine cu grâu crăpat: Sarde alla Lupan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de fenicul, suc de lămâie, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați zahărul într-o caserolă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați fiecare file de sardină în castron și aruncați ușor în zahăr. Îndepărtați excesul, aruncați zahărul și urmați aceeași procedură cu sarea. Aruncați excesul de sare, așezați fileurile în 1 strat în caserolă, acoperiți bine și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți din caserolă și clătiți sarea din fileuri. Așezați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Într-o caserolă superficială, combinați sucurile de citrice și zesturile.
5
Așezați fileurile în caserolă, asigurându-vă că fiecare File este complet acoperit cu suc. Acoperiți și refrigerați timp de 2 zile, agitând ocazional pentru a menține fileurile umede și adăugați mai mult lichid, dacă este necesar, menținând raportul 1:2:1 de var la portocaliu la grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Scoateți fileurile din Baia de citrice și aruncați lichidul.
7
Stropiți fileurile cu uleiul de măsline de 1/4 cană și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
8
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Așezați bulgarul într-o oală de dimensiuni medii, cu un capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă apa clocotită peste bulgar și se acoperă imediat cu capacul. După 5 minute, scoateți capacul și pufați bulgarul cu o furculiță, testându-l pentru a vă asigura că este fraged și mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Se scoate într-o tavă și se întinde într-un strat subțire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
12
Când bulgarul s-a răcit, puneți-l într-un castron mare și aruncați cu 2 linguri suc de lămâie, 3/4 cană ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Așezați frunzele, ierburile și frunzele într-un bol separat și aruncați cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Pentru a asambla vasul, așezați o movilă de bulgar în mijlocul fiecăreia dintre cele 6 farfurii răcite. Încrucișați 2 fileuri de sardină peste fiecare movilă de bulgar, acoperiți cu o mână mică de salată și serviți imediat.