Saramură de mere pentru curcan cu o noapte înainte de gătit
Saramura de mere pentru curcan cu o noapte înainte de gătit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 75 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 113 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Cidru De Mere Salvie Curcan Saramură, Saramură de curcan cu mere și ierburi (cu Tutorial pas cu pas pentru saramură), și Cum să se usuce saramură un curcan.
Instrucțiuni
Aliniați un răcitor cu o pungă mare pentru alimente.
Combinați sucul de mere, apa și sarea în pungă; se amestecă până se dizolvă sarea; adăugați usturoiul.
Utilizare: așezați curcanul în saramură cu partea de sân în jos; adăugați mai multă apă pentru a scufunda complet curcanul dacă este necesar.
Se toarnă gheața peste curcan. Sigilați punga și închideți răcitorul; lăsați să stea peste noapte.