Sarah ' s Slow-Cooker Corned Beef și varză

Sarah ' s Slow-Cooker Corned Beef și varză
Nevoie de o curs principal fără gluten? Sarah ' s Slow-Cooker Corned Beef și varză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 597 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de cartofi, smântână, piept de vită corned și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită în fundul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Împrăștiați condimentul de murat peste piept.
3
Puneți țelina, morcovii, cartofii și ceapa deasupra perișorului, respectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se toarnă berea puternică în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în aragazul lent pentru a acoperi pieptul cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Gatiti la mare pana cand pieptul atinge consistenta dorita, 7 pana la 8 ore.
7
Scoateți pieptul și legumele din aragazul lent într-un castron mare; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
8
Scoateți 1 cană de lichid în aragazul lent; se toarnă într-o oală mică la foc mediu. Gatiti lichidul pana cand volumul este redus cu aproximativ jumatate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Transferați lichidul redus într-un castron mic; amestecați hreanul și smântâna în lichid pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SmântânăSmântână
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scufundați pene de varză în lichidul rămas în aragazul lent; gătiți până când varza se înmoaie, dar păstrează o anumită crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
11
Scoateți varza pe un platou. Puneți lichidul rămas din aragazul lent într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
PolonicPolonic
BolBol
12
Feliați pieptul peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
13
Se servește cu amestecul de legume, varză, sos de hrean și lichid din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
LegumeLegume
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Revista