Sarah ' s Slow-Cooker Carne de vită și varză

Sarah ' s Slow-Cooker Carne de vită și varză
Sarah Lent-Aragaz Corned Carne de vită și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 597 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită cornată în fundul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Împrăștiați condimentul de decapare peste piept.
3
Așezați țelina, morcovii, cartofii și ceapa deasupra pieptului, respectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Turnați berea tare în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în aragazul lent pentru a acoperi pieptul cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Gătiti la înălțime până când pieptul atinge consistența dorită, 7 până la 8 ore.
7
Scoateți pieptul și legumele din aragazul lent într-un castron mare; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scoateți 1 cană de lichid în aragazul lent; se toarnă într-un vas mic la foc mediu. Gatiti lichidul pana cand volumul este redus cu aproximativ jumatate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați lichidul redus într-un castron mic; amestecați hreanul și smântâna în lichid pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Scufundați pene de varză în lichidul rămas în aragazul lent; gătiți până când varza se înmoaie, dar păstrează o anumită crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Scoateți varza pe un platou. Puneți lichidul rămas din aragazul lent într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Feliați pieptul peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
13
Se servește cu amestecul de legume, varză, sos de hrean și lichid din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Revista