Sarah Lent-Aragaz Corned Carne de vită și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 597 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită cornată în fundul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Împrăștiați condimentul de decapare peste piept.
3
Așezați țelina, morcovii, cartofii și ceapa deasupra pieptului, respectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Turnați berea tare în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în aragazul lent pentru a acoperi pieptul cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Gătiti la înălțime până când pieptul atinge consistența dorită, 7 până la 8 ore.
7
Scoateți pieptul și legumele din aragazul lent într-un castron mare; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Scoateți 1 cană de lichid în aragazul lent; se toarnă într-un vas mic la foc mediu. Gatiti lichidul pana cand volumul este redus cu aproximativ jumatate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați lichidul redus într-un castron mic; amestecați hreanul și smântâna în lichid pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Scufundați pene de varză în lichidul rămas în aragazul lent; gătiți până când varza se înmoaie, dar păstrează o anumită crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
11
Scoateți varza pe un platou. Puneți lichidul rămas din aragazul lent într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Feliați pieptul peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
13
Se servește cu amestecul de legume, varză, sos de hrean și lichid din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)