Santa Fe Burger
Santa Fe Burger ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,41 USD pe porție. O porție conține 736 calorii, 62g de proteine, și 39G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți chifle de hamburger, chipsuri de tortilla de porumb, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Santa Fe Burger Rapid, Burger Santa Fe La Grătar, și SANTA FE BLACK BEAN BURGER pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți chile pe o foaie de copt cu margini, frecați cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până când pielea chile este înnegrită, aproximativ 15 minute.
Scoateți chile din cuptor, puneți-l într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați chile să se aburească timp de 15 minute. Cojiți, tulpinați și semănați chile și apoi tocați-l grosolan.
Pentru a face sosul queso, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați laptele, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă brânza până se topește; condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper. Gatiti burgeri, folosind restul de 1 1/2 linguri de ulei. Vezi cum Bobby gătește burgeri perfecți
Așezați burgerii pe fundul chiflei și acoperiți fiecare cu câteva linguri de sos queso, chipsuri și o parte din poblano. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.
Cred că gustul și textura chiflelor sunt cele mai bune atunci când sunt ușor prăjite. Pentru a prăji un coc pe un grătar, o tigaie la grătar sau o tavă, împărțiți cocul deschis, așezați-l tăiat cu fața în jos pe grătar și grătați până se rumenesc ușor, aproximativ 10 secunde. Alternativ, puteți așeza jumătățile de chifle despicate tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt și le puteți găti sub un broiler preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde. Fii cu ochii pe ei și nu-i lăsa să se rumenească prea mult, altfel textura va lua o viață proprie și va învinge scopul de a începe cu un coc moale.