Sangria Panna Cotta
Rețeta Sangria Panna Cottan este gata în aproximativ 3 ore și 55 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 273 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, măr granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați o fâșie largă, lungă de 2 inci, de la 1 portocală cu un cuțit de decojit. Radeți fin coaja celeilalte portocale și dați deoparte. Cojiți și segmentați ambele portocale, acoperiți și refrigerați.
Combinați vinul, 5 linguri de zahăr, mierea, bățul de scorțișoară și fâșia de coajă de portocală într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu-mic până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 40 de minute. Aruncați scorțișoara și coaja și răciți complet reducerea vinului. Puneți deoparte 1/2 cană pentru servire.
Combinați laptele cu restul de 2 linguri de zahăr într-o cratiță medie.
Se presară în gelatină și se lasă să stea, netulburată,
până când gelatina se înmoaie, aproximativ 4 minute. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand gelatina si zaharul sunt doar dizolvate (nu fierbeti); lasa sa se raceasca.
Bateți 1 cană din reducerea vinului, coaja de portocală rasă și iaurtul până se omogenizează.
Se toarnă în șase ramekine sau borcane de 6 uncii, se acoperă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Chiar înainte de servire, se toacă mărul și se toacă fin, apoi se aruncă cu segmentele portocalii rezervate. Scufundați fundul fiecărui ramekin în apă caldă pentru a slăbi. Inversați fiecare panna cotta pe o farfurie, stropiți cu reducerea rezervată a vinului și acoperiți cu fructele.
Fotografie realizată de ONG-ul Ngoc Minh