Sandwich-Uri De Pui Ranch
Sandwich-uri de pui Ranch ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD pe porție. O porție conține 670 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piept de pui, boia de ardei, chifle de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Sandwich-uri de pui BBQ Ranch, Sandwich-Uri De Pui Ranch, și Sandwich-Uri De Pui Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați pieptul de pui în jumătate pe mijloc. Acest lucru va duce la 8 bucăți de piept de pui care sunt mai subțiri și uniforme în dimensiune.
Apoi, faceți marinada. Într-un castron mare amestecați împreună mierea, muștarul, ardeiul, sarea, piperul după gust, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu zdrobiți dacă folosiți. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați puiul la marinată și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider, 2 până la 4 ore.
În timp ce puiul marinează, prăjiți slănina până se mestecă. Când ați terminat de gătit, rezervați 1/4 cană din grăsimea de slănină și turnați restul de grăsime (dar nu curățați tigaia).
Când sunteți gata să gătiți puiul, scoateți-l din marinată și gătiți-l în tigaie la foc mediu-mare, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți puțin grăsime de slănină rezervată pe pui în timp ce îl gătiți. (Sau puteți grăta pieptul de pui pe un grătar interior sau exterior.)
Când au mai rămas câteva minute de grătar, așezați 2 bucăți de slănină pe fiecare piept de pui. Acoperiți cu niște Cheddar și lăsați-l să se topească pe grătar (dacă trebuie să scoateți puiul, puteți termina topirea brânzei sub broiler).
Înjumătățiți rulourile și încărcați imediat cu puiul acoperit cu slănină și brânză.