Sandwich-Uri De Carne De Vită
Sandwich-uri de carne de vită Drip este un fără gluten felul principal. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 389 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de bulion de vită, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Duminică aragaz lent: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită picurare, Carne De Vită Italiană, și Carne De Vită Italiană Fierbinte Și Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați friptura de chuck cu sare și piper.
Topiți 2 linguri de unt și uleiul de canola într-o oală grea la foc mare. Căutați ambele părți ale fripturii de chuck până se rumenesc foarte mult, aproximativ 5 minute în total.
Se toarnă bulionul de vită și 1 cană de apă.
Adăugați rozmarinul, apoi turnați piperoncini cu sucurile lor. Acum acoperiți oala și fierbeți până când carnea este fragedă și se destramă, 4 până la 5 ore.
Între timp, încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de unt.
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Scoateți friptura din oală și tăiați complet carnea folosind două furci. Întoarceți carnea în lichidul de gătit și păstrați-o caldă.
Pentru a servi, feliați pene din vârfurile rulourilor deli. Îngrămădiți o porție generoasă de carne pe fiecare rulou, apoi lingurați o parte din lichidul de gătit peste carne. Se acoperă cu câțiva ardei din oală și o mulțime de ceapă caramelizată. Top sandvișurile cu pene de rulou și servesc într-o cameră plină de oaspeți răpitori. Vei câștiga prieteni și vei influența oamenii.