Sandwich-uri de carne de porc cu ardei de lămâie cu piersici Aioli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu carne de porc cu ardei de lămâie cu piersici Aioli. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 496 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, până la 6 căței de usturoi, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați {Lămâie-piper sărat} friptură de carne de porc dezosată cu sos de piersici-Moscato, Sandwich-uri de pui cu piersici Aioli, și Sandwich-Uri De Carne De Porc Cu Ghimbir-Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La începutul zilei pregătiți coapsa de porc și marinada. Clătiți coapsele de porc pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-le cu șervețele de hârtie.
Scoateți carnea de porc într-un recipient nereactiv.
Așezați lămâile și lămâile într-un castron mic pentru microunde și cuptor cu microunde până când uleiurile esențiale din piele sunt eliberate. Deoarece acestea vor fi fierbinți provenind de la cuptorul cu microunde, va trebui să le lăsați deoparte scurt, până când se răcesc suficient pentru a le manipula. Amestecați căței de usturoi și condimentul de piper de usturoi într-un blender, apoi în timp ce blenderul funcționează încă, strecurați sucul de limes și lămâi prin tubul de alimentare pentru a face o pastă. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux subțire. Frecați pasta în carnea de porc, acoperiți și lăsați la frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor, încălziți uleiul și căutați coapsa de porc pe toate părțile. Prăjiți acoperit în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 45 de minute.
Transferați carnea de porc într-un platou utilitar și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de a tăia.
Carnea de porc poate fi gătită și pe grătar.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Înfășurați carnea de porc într-o pungă de folie în care ați agitat 1 lingură de făină și gătiți la foc indirect (pe partea grătarului opus sursei directe de căldură) timp de aproximativ 1 oră 45 minute până la 2 ore.
Lăsați carnea de porc să se odihnească înainte de feliere.
În timp ce carnea de porc gătește, pregătește aioli.
Adăugați piersici, maioneză și cilantro într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper alb, după gust.
Așezați felii de coapse de porc pe rulouri și lingurați aioli de piersici.
Garnisiți cu crengute de coriandru.