Sandwich pesto cu carne de porc

Sandwich pesto cu carne de porc
Sandwich-ul cu pesto de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,97 USD per porție. O porție conține 1270 de calorii , 82 g de proteine și 63 g de grăsimi . Dacă aveți sare cușer, condimente, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 27 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 89% . Rețete similare sunt Pulled Pork Sandwich cu sos BBQ de mango , Dr Pepper Pulled Pork și North Carolina-Style BBQ Pulled Pork .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Din Corn De Capră, Sau Alți Ardei Iute Verzi, FeliațiArdei Din Corn De Capră, Sau Alți Ardei Iute Verzi, Feliați
2
Combinați sare kosher, 1/4 cană piper negru, 1/4 cană condimente italiene, rozmarin, usturoi granulat, ceapă granulată, 1 lingură fulgi de ardei roșu și piper lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă GranulatăCeapă Granulată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți spata de porc într-o tigaie mare. Frecați cu suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, oțet de vin roșu și sos Worcestershire pe toate părțile și între orice crăpătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Umăr De PorcUmăr De Porc
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Stropiți cu amestec de sare cușer și frecați peste toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Turnați vin alb, supa de pui și 4 căței de usturoi zdrobiți în fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Acoperiți bine tava cu folie de aluminiu rezistentă și fripți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie și un termometru introdus atinge 200 de grade F (95 de grade C), 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se răcească ușor înainte de a o trage. Folosind două furculițe, tăiați umărul de porc în bucăți de mărimea unei mușcături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Transferați carnea într-un castron mare și amestecați-o cu câteva din sucul din tigaie pentru a o menține umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Creșteți temperatura cuptorului la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ardeiul cu corn de capră, ardeiul gras roșu, ceapa, 1 lingură condiment italian, 1 linguriță fulgi de ardei roșu, sare și piper negru în uleiul fierbinte până când ceapa se înmoaie și începe să devină aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Se amestecă ciupercile, usturoiul tartinat de busuioc și vinul Marsala și se fierbe până când vinul s-a redus și ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Amestecați carnea de porc trasă și sosul pesto în legume și încălziți, aproximativ 10 minute. Turnați amestecul de porc în chifle și acoperiți fiecare cu 1/2 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
13
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul încins până când brânza se topește și pâinea este prăjită, aproximativ 5 minute. Acoperiți cu roșii cherry și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

6pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrăspândirea busuiocului de usturoi (a se vedea nota de subsol pentru linkul rețetei)răspândirea busuiocului de usturoi (a se vedea nota de subsol pentru linkul rețetei)59pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș149pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii cherry înjumătățite, împărțiteroșii cherry înjumătățite, împărțite2401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyrozmarin uscatrozmarin uscat4801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec12pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObusuioc proaspăt tocat, împărțitbusuioc proaspăt tocat, împărțit4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymurături cușermurături cușer22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceapă granulatăceapă granulată11 lingură de oregano uscatCondimente italieneCondimente italiene1lămâie, sucatălămâie, sucată73pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 lingură de oregano uscatpiper de lămâiepiper de lămâie961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci feliateciuperci feliate11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1ceapă, feliatăceapă, feliată2goat horn peppers, or other hot green chiles, slicedgoat horn peppers, or other hot green chiles, sliced2481 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos pesto preparatsos pesto preparat1kgfriptură de umăr de porcfriptură de umăr de porc1ardei gras roșu, feliatardei gras roșu, feliat1Oreos dublu umplutCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch11 lingură de oregano uscat1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu venesare și piper negru proaspăt măcinat după gustsare și piper negru proaspăt măcinat după gust224pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză mozzarella mărunțită, împărțităbrânză mozzarella mărunțită, împărțită4Chifle hoagie în stil Italian, împărțite pe lungimeChifle hoagie în stil Italian, împărțite pe lungime11 lingură de oregano uscatSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 27 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista