Sandwich-ul cu pesto de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,97 USD per porție. O porție conține 1270 de calorii , 82 g de proteine și 63 g de grăsimi . Dacă aveți sare cușer, condimente, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 27 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 89% . Rețete similare sunt Pulled Pork Sandwich cu sos BBQ de mango , Dr Pepper Pulled Pork și North Carolina-Style BBQ Pulled Pork .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Din Corn De Capră, Sau Alți Ardei Iute Verzi, Feliați
2
Combinați sare kosher, 1/4 cană piper negru, 1/4 cană condimente italiene, rozmarin, usturoi granulat, ceapă granulată, 1 lingură fulgi de ardei roșu și piper lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă Granulată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piper De Lămâie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți spata de porc într-o tigaie mare. Frecați cu suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, oțet de vin roșu și sos Worcestershire pe toate părțile și între orice crăpătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Umăr De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Stropiți cu amestec de sare cușer și frecați peste toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Turnați vin alb, supa de pui și 4 căței de usturoi zdrobiți în fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Acoperiți bine tava cu folie de aluminiu rezistentă și fripți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie și un termometru introdus atinge 200 de grade F (95 de grade C), 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se răcească ușor înainte de a o trage. Folosind două furculițe, tăiați umărul de porc în bucăți de mărimea unei mușcături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Transferați carnea într-un castron mare și amestecați-o cu câteva din sucul din tigaie pentru a o menține umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
9
Creșteți temperatura cuptorului la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ardeiul cu corn de capră, ardeiul gras roșu, ceapa, 1 lingură condiment italian, 1 linguriță fulgi de ardei roșu, sare și piper negru în uleiul fierbinte până când ceapa se înmoaie și începe să devină aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Se amestecă ciupercile, usturoiul tartinat de busuioc și vinul Marsala și se fierbe până când vinul s-a redus și ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Amestecați carnea de porc trasă și sosul pesto în legume și încălziți, aproximativ 10 minute. Turnați amestecul de porc în chifle și acoperiți fiecare cu 1/2 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Carne De Porc Trasă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul încins până când brânza se topește și pâinea este prăjită, aproximativ 5 minute. Acoperiți cu roșii cherry și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului