Sandwich-ul cu pesto de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,97 USD per porție. O porție conține 1270 de calorii , 82 g de proteine și 63 g de grăsimi . Dacă aveți sare cușer, condimente, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 27 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 89% . Rețete similare sunt Pulled Pork Sandwich cu sos BBQ de mango , Dr Pepper Pulled Pork și North Carolina-Style BBQ Pulled Pork .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Din Corn De Capră, Sau Alți Ardei Iute Verzi, Feliați
2
Combinați sare kosher, 1/4 cană piper negru, 1/4 cană condimente italiene, rozmarin, usturoi granulat, ceapă granulată, 1 lingură fulgi de ardei roșu și piper lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă Granulată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piper De Lămâie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți spata de porc într-o tigaie mare. Frecați cu suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, oțet de vin roșu și sos Worcestershire pe toate părțile și între orice crăpătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Umăr De Porc
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Stropiți cu amestec de sare cușer și frecați peste toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Turnați vin alb, supa de pui și 4 căței de usturoi zdrobiți în fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Acoperiți bine tava cu folie de aluminiu rezistentă și fripți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie și un termometru introdus atinge 200 de grade F (95 de grade C), 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se răcească ușor înainte de a o trage. Folosind două furculițe, tăiați umărul de porc în bucăți de mărimea unei mușcături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Transferați carnea într-un castron mare și amestecați-o cu câteva din sucul din tigaie pentru a o menține umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Creșteți temperatura cuptorului la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ardeiul cu corn de capră, ardeiul gras roșu, ceapa, 1 lingură condiment italian, 1 linguriță fulgi de ardei roșu, sare și piper negru în uleiul fierbinte până când ceapa se înmoaie și începe să devină aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Se amestecă ciupercile, usturoiul tartinat de busuioc și vinul Marsala și se fierbe până când vinul s-a redus și ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Amestecați carnea de porc trasă și sosul pesto în legume și încălziți, aproximativ 10 minute. Turnați amestecul de porc în chifle și acoperiți fiecare cu 1/2 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Carne De Porc Trasă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
13
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul încins până când brânza se topește și pâinea este prăjită, aproximativ 5 minute. Acoperiți cu roșii cherry și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii