Sandwich de porc BBQ
Reteta BBQ porc Sandwich ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 6 ore și 30 de minute. Pentru $ 2.23 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 476 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, suc de mere, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 21 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Aragaz lent BBQ tras carne de porc, și Sandwich De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Se amestecă ingredientele freca uscate în castron mic.
Presărați freca uscată peste friptura de porc, apăsând în carnea de porc. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Combinați ingredientele lichide și praful de usturoi într-un bol mediu și turnați într-un cuptor olandez mare.
Puneți carnea de porc în cuptor și acoperiți bine cu folie de aluminiu, apoi capacul. Prăjiți timp de 4 ore sau până când furculița se înmoaie și se sfărâmă ușor.
Ungeți friptura cu lichid de gătit la fiecare oră.
Se scoate din cuptor și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Tăiați carnea de porc cu o furculiță sau clești în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Se serveste pe chifle hamburger acoperit cu sos BBQ și cole slaw.