Sandwich Cubanez Autentic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sandvișul Cubanez autentic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 207 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Picadillo Cubanez Autentic, Sandvișuri Cubaneze Autentice Din Florida De Sud, și Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano).
Instrucțiuni
Tăiați capetele fundului pâinii, apoi împărțiți-le pe jumătate pe lungime, creând un vârf și un fund.
Întindeți un strat subțire de muștar galben pe interiorul jumătății superioare. Tapetați jumătatea de jos cu șuncă, carne de porc, brânză și murături (în această ordine).
Așezați partea de sus pe partea de jos. Apoi apăsați puțin straturile împreună. Pâinea s-ar putea crăpa în exterior și asta este bine.
Încălziți o tigaie sau o grătar la foc mediu, apoi pulverizați-o ușor cu spray de gătit sau folosiți un prosop de hârtie pentru a-l acoperi abia cu ulei de canola.
Așezați sandvișul în tigaie sau pe grătar. Apoi pulverizați ușor sau periați partea superioară a sandvișului cu ulei de canola.
Adăugați o greutate mare deasupra (cum ar fi o tigaie din fontă) și apăsați sandvișul plat. Nu vă fie teamă să împingeți din greu. Acest lucru este vital pentru a obține crusta crackly și interior suculent. Gatiti sandvisul aproximativ 2 sau 3 minute sau pana cand branza incepe sa se topeasca si painea este prajita. Întoarceți sandvișul și repetați. Puteți utiliza alternativ o presă de tip sandwich și apoi nu este nevoie să-l flip.
Tăiați sandvișul în jumătate transversal.