Sandwich cu vinete și roșii verzi la grătar cu răspândire Dijon-rozmarin

Sandwich cu vinete și roșii verzi la grătar cu răspândire Dijon-rozmarin
Sandwich de vinete și roșii verzi la grătar cu răspândire Dijon-rozmarin este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu aluat, sare, 2 lingurițe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu roșii verzi și gem de Jalapeno, Sandwich cu brânză Brie și capră la grătar cu slănină și roșii verzi, și Vinete și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Presărați ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați felii de vinete pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 20 de minute. Ștergeți cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați maioneza și următoarele 5 ingrediente (maioneză prin usturoi) într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați 1/4 cană amestec de maioneză; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6
Adăugați rucola la amestecul de maioneză în castron; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Înveliți ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Așezați pe grătar și grătați 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați vinetele pe o farfurie. Înveliți ambele părți ale feliilor de roșii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
10
Așezați felii de roșii și felii de pâine pe grătar; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când roșia este fragedă și pâinea este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Așezați 1 felie de pâine pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare felie cu 1/3 cană amestec de rucola, 2 felii de vinete, 2 felii de roșii și 1 lingură de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
12
Stropiți 1 lingură amestec de maioneză rezervat peste fiecare porție. Se acoperă cu felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista