Sandwich cu vinete și roșii verzi la grătar cu răspândire Dijon-rozmarin
Sandwich de vinete și roșii verzi la grătar cu răspândire Dijon-rozmarin este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu aluat, sare, 2 lingurițe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu roșii verzi și gem de Jalapeno, Sandwich cu brânză Brie și capră la grătar cu slănină și roșii verzi, și Vinete și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu sare.
Așezați felii de vinete pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 20 de minute. Ștergeți cu prosoape de hârtie.
Combinați maioneza și următoarele 5 ingrediente (maioneză prin usturoi) într-un bol mediu.
Îndepărtați 1/4 cană amestec de maioneză; deoparte.
Adăugați rucola la amestecul de maioneză în castron; aruncați ușor.
Înveliți ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit.
Așezați pe grătar și grătați 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Transferați vinetele pe o farfurie. Înveliți ambele părți ale feliilor de roșii cu spray de gătit.
Așezați felii de roșii și felii de pâine pe grătar; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când roșia este fragedă și pâinea este ușor rumenită.
Așezați 1 felie de pâine pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare felie cu 1/3 cană amestec de rucola, 2 felii de vinete, 2 felii de roșii și 1 lingură de brânză de capră.
Stropiți 1 lingură amestec de maioneză rezervat peste fiecare porție. Se acoperă cu felii de pâine rămase.