Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Spanac Și Anghinare
Dacă 53 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sandwich-ul cu brânză la grătar cu spanac și anghinare ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 15 porții cu 125 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de frunze de spanac strâns pentru bebeluși, pâine cu aluat, brânză big Colby jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză La Grătar Cu Anghinare Cu Spanac, Brânză La Grătar Cu Anghinare Cu Spanac, și Brânză La Grătar Cu Anghinare Cu Spanac.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, spanacul și anghinarea până se omogenizează.
Întindeți 4 felii de pâine cu amestec de cremă de brânză; deasupra cu ingredientele rămase. Acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Gatiti, in loturi daca este necesar, in tigaie mare pulverizata cu spray de gatit la foc mediu 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până când brânza este topită și sandvișurile sunt maronii aurii pe ambele părți.