Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor

Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri ușoare de porc la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 241 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri De Porc Ușor Trase, și Flautas de porc tras la cuptor cu cremă de Avocado + Card cadou Visa de 100 USD pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Combinați zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, boiaua și cayenne într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați generos pe toate suprafețele de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în sus și transferați-o în cuptor. Prăjiți până când o furculiță introdusă în cea mai groasă parte a cărnii de porc poate fi răsucită ușor și carnea se sfărâmă cu puțină rezistență, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
4
Scoateți carnea de porc din cuptor. Creșteți temperatura la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
5
Ridicați cu grijă pielea de pe carnea de porc. Răsturnați orice carne sau grăsime agățată într-un castron mare folosind o furculiță sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Transferați umărul de porc în castron și readuceți pielea pe foaia de copt. Prăjiți pielea până când este crocantă și cu bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, carnea pul din os și tăiați cu degetele. Aruncați osul. Tăiați fin pielea și amestecați-o cu carnea. Condimentați carnea cu sare și piper după gust, apoi condimentați cu oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și fum lichid (dacă utilizați), începând cu jumătate din fiecare și crescând până când se atinge nivelul dorit de condiment. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fum LichidFum Lichid
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Serviți carnea de porc trasă fierbinte în chifle prăjite cu condimente după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista