Sandvișuri Monte Cristo La Cuptor

Sandvișuri Monte Cristo La Cuptor
Sandvișurile Monte Cristo la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1046 calorii, 31g de proteine, și 65g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă de pădure, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul cofetarilor, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri Monte Cristo, Sandwich-Uri Monte Cr 0sto, și Sandvișuri Monte Cristo.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Tăiați în pătrate de 4 (6 inci).
5
Ungeți marginile produselor de patiserie cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Cu un colț de 1 patiserie orientat spre tine, așezați 2 felii de șuncă și 1 felie de brânză pe jumătatea inferioară a patiseriei. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma un triunghi și apăsați marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Repetați cu produsele de patiserie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Ungeți produsele de patiserie cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Presărați produsele de patiserie cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
11
Se servește cu siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista