Sandvișuri Monte Cristo La Cuptor
Sandvișurile Monte Cristo la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1046 calorii, 31g de proteine, și 65g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă de pădure, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul cofetarilor, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri Monte Cristo, Sandwich-Uri Monte Cr 0sto, și Sandvișuri Monte Cristo.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați în pătrate de 4 (6 inci).
Ungeți marginile produselor de patiserie cu amestecul de ouă.
Cu un colț de 1 patiserie orientat spre tine, așezați 2 felii de șuncă și 1 felie de brânză pe jumătatea inferioară a patiseriei. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma un triunghi și apăsați marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Repetați cu produsele de patiserie rămase.
Ungeți produsele de patiserie cu amestecul de ouă.
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Presărați produsele de patiserie cu zahărul cofetarilor.
Se servește cu siropul de arțar.