Dacă aveți aproximativ 8 ore și 39 de minute de petrecut în bucătărie, Sandvișurile cu flancuri marinate la grătar ar putea fi o rețetă super fără lactate de încercat. Pentru 3,24 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 499 de calorii . Dacă aveți ulei de măsline, usturoi, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Rețete similare sunt Friptura de flanc marinată la grătar , mo J" Friptură de flanc marinată și la grătar și Friptură de flanc marinată la grătar .
Instrucțiuni
1
Pentru marinată: Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați friptura de flanc, sigilați punga și dați la frigider pentru cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
3
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scurgeți friptura, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Pune friptura pe gratar. Grill 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la temperatura dorită. (De asemenea, puteți coace la 425 de grade F până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune arată 145 de grade, 40 până la 45 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
7
Pentru sosul de hrean cu slănină: într-un castron mic, combinați ceapa verde, maioneza, baconul, hreanul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Întindeți cantitatea dorită de sos de hrean cu bacon peste fundul rulourilor. Acoperiți cu cantitatea dorită de rucola. Acoperiți cu friptură de flanc feliată. Acoperiți cu rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Friptură De Flanc
Piept De Pui La Rotisor
Ardei Arbol
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire