Sandvișuri italiene de vită ale mamei

Sandvișuri italiene de vită ale mamei
Sandvișurile italiene de vită ale mamei sunt o rețetă mediteraneană care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, friptură de vită, amestec de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți fiecare friptură în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgere.
3
Transferați carnea într-un 7-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Combinați apa, ceapa, usturoiul, sosul de salată și amestecurile de sos, fulgii de piper, condimentele italiene și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți carnea de vită; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Turnați sucurile într-un castron mare. Tăiați carnea de vită cu două furculițe; adăugați în castron. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Transferați în recipientele congelatoare. Congelați până la 3 luni.
8
Pentru a folosi carne congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Se introduce într-un cuptor olandez; se încălzește. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană pe fiecare coc. Se acoperă cu brânză și giardiniera, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiană în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Un nas complex de vișine, mure coapte, cassis și condimente calde, un gust neted și rotund și un finisaj lung. Amestec: 95% Sangiovese și 5% Merlot.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate16
Revista