Sandvișuri italiene de vită ale mamei
Sandvișurile italiene de vită ale mamei sunt o rețetă mediteraneană care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, friptură de vită, amestec de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți fiecare friptură în ulei pe toate părțile.
Transferați carnea într-un 7-qt. aragaz lent.
Combinați apa, ceapa, usturoiul, sosul de salată și amestecurile de sos, fulgii de piper, condimentele italiene și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea de vită; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
Turnați sucurile într-un castron mare. Tăiați carnea de vită cu două furculițe; adăugați în castron. Mișto.
Transferați în recipientele congelatoare. Congelați până la 3 luni.
Pentru a folosi carne congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Se introduce într-un cuptor olandez; se încălzește. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană pe fiecare coc. Se acoperă cu brânză și giardiniera, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiană în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Un nas complex de vișine, mure coapte, cassis și condimente calde, un gust neted și rotund și un finisaj lung. Amestec: 95% Sangiovese și 5% Merlot.