Sandvișuri De Pui La Grătar Mediteraneene Cu Față Deschisă
Sandvișurile de pui la grătar mediteraneene cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii de prune, salată de romaine, dressing de roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumate-Goudan, Sandvișuri De Pui Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Salată De Pui Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați jumătățile de piept de pui și 1/2 cană de pansament într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați punga în siguranță și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Se acoperă cu brânză și se pune la grătar 1 minut sau până se topește brânza. Înveliți pâinea cu spray de gătit; grătar, acoperit, 1 minut pe fiecare parte sau până la prăjit.
Aruncați salata verde cu 1 lingură de pansament. Topiți feliile de pâine uniform cu salată și roșii.
Puneți un piept de pui peste fiecare.
Se presară busuioc și piper.