Sandvișuri De Porc Trase

Sandwich-uri de porc tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 737 calorii, 76g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, fund boston, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1166 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este excelent. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Sandvișuri Cu Carne De Porc, și Sandvișuri de porc trase la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți la înălțime pe o parte; puneți așchii de lemn înmuiate într-o cutie pentru fumători. Odată fumat, reduceți căldura pentru a menține o temperatură de 275 grade F și gătiți carnea de porc, acoperită, pe partea mai rece a grătarului.
Se amestecă boiaua, zahărul și praful de ceapă într-un bol.
Transferați 3 linguri de condimente într-un castron separat, adăugați 2 linguri de sare și 3 linguri de piper și masați pe carnea de porc. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 1 zi. (Rezervați restul de condimente pentru grătar.)
Pregătiți așchii de lemn:înmuiați 6 căni de așchii de lemn în apă, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți. Nu exagerați, altfel lemnul va stinge focul.
Aprindeți grătarul: umpleți un grătar pentru fumător sau ceainic cu cărbune și lumină. (Pat folosește lichid pentru brichetă; puteți folosi și un demaror de coș.) Când cărbunii sunt în mare parte albi, întindeți-i cu clești.
Întindeți 1/2 cană din așchii de lemn peste cărbuni (folosiți 1 cană pentru un grătar de ceainic). Temperatura grătarului trebuie să fie de aproximativ 275 de grade F.
Așezați grăsimea de porc în jos pe un raft în fumător sau pe grătar. Acoperiți și gătiți, rotind carnea de porc la fiecare oră sau cam așa ceva, până când un termometru introdus în centru înregistrează 165 de grade F, aproximativ 6 ore în total.
Hrăniți grătarul: pe măsură ce carnea de porc gătește, adăugați mai mult cărbune și așchii de lemn pentru a menține temperatura între 250 de grade F și 275 de grade F și pentru a menține nivelul de fum.
Faceți sosul: între timp, amestecați ketchup-ul, 1 cană de apă, ambele zaharuri, 1 1/2 lingurițe de piper, pulberile de ceapă și muștar, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, oțetul, siropul de porumb și 1 lingură de condimente rezervate pentru grătar într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere, amestecând, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, cel puțin 2 ore.
Lăsați să se răcească, apoi reîncălziți pe grătar când este gata de utilizare.
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt cu margini (veți dori să prindeți toate sucurile aromate) și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Se toacă în bucăți de mușcătură, se îngrămădesc pe un platou și se toarnă orice suc din foaia de copt deasupra.
Faceți sandvișurile: Movilați carnea de porc pe fundul chiflelor, vopsiți cu puțin sos de grătar, acoperiți cu slaw și acoperiți cu blaturile de COC. Cel mai bun sandwich vreodată!